torsdag 17 mars 2011

Han tar uttrycket dumsnål till helt nya höjder

Vår hyresvärd på jobbet är så svårt idiotisk. 14,3 grader har vi på undervåningen och inga element är påslagna. Resultatet som jag försökt förklara blir att alla sitter med el-element och värmefläktar. Helt sinnes och så sjukt mycket mer kostsamt är att bara SLÄPPA PÅ DEN JÄVLA FJÄRRVÄRMEN!!!

Han drar såna valser så man knappt tror det är sant - när det regnade in, alltså mycket, och vi hävdade att grejer blev förstörda, så tyckte han bara att "vi har väl aldrig kommit överens om att ni ska förvara något värdefullt just där?" Jag lackade och skrev ett brev att vi vägrar betala hyran om vi inte kan använda hela lokalen. Så efter ett tag lagade han taket ordentligt (innan hade han själv varit uppe på en steg med lite silvertejp).

Överhuvud taget så ska man bete sig som att man bodde gratis hemma hon honom, dvs jävligt tacksamt tassa runt och bocka med mössan i hand för brukspatron.

Vissa tror ju att "annars kan man bli vräkt" men det kan man inte. Man betalar hyra och han är en hyresvärd och hyreslagstiftningen är stark, så då kan man inte vräka folk för att de vill ha varmare än 14 grader hemma. Jävla fubbik fan vad jag hatar honom.

2 kommentarer:

rymdgreven sa...

Glöm inte att Vägra Betala Hyran innebär att du visst kan bli vräkt. Men DEPONERAR du hyran hos typ länsstyrelsen eller nån sån instans i stället för att skicka den till honom, då är du Home Free.

Dramadrottningen sa...

Det var själva tanken på uteblivien hyra från oss som fick honom att reagera. Hade nog inte gått så långt att jag struntat i det faktiskt. Herrn själv har inte det renaste av mjöl i sin påse heller så att form av utomstående inblandning ter sig skrämmande för honom tror jag...