Jag tycker att man BÖR bjuda på finfika på jobbet när något kul har hänt. Eller något som tradiotionellt brukar firas, även om det inte är så kul. Födelsedagar till exempel. Vi fick just kladdkakor och maräng av Tony. Jag blev tårögd av glädje.
Hm... Vad mer? Jo man kan läsa krönikan här. På Citys nonexistent webb. Man får bläddra fram till sidan 6. Kanske ska jag påpeka att jag inte alls vill bli anställd någonstans, eller att någon ska tycka synd om mig. Jag berättar bara lite hur det är liksom. Det känns inte som att det någonsin kommer fram i media hur villkoren ser ut för frilansare idag.
Dagens ris: Da madderfreakin klåpare till vvsfirma SÅKALLAT som fockar och inte hör av sig på fyra jävla veckor och bara kommer med tusen ursäkter om att snickaren är i Rio och allt vad fan det nu är. INSTALLERA VÅR DISKMASKIN FÖR I HELVETE TACK.
Eller kom hem från RIO då och diska hos oss. KISS!
Dagens Ros: Fikabjudare
4 kommentarer:
inte för att dra fokus från din krönika (eller för all del din fortfarande lika fantastiska bylinebild) men jag måste säga att artikeln om Christoffer på uppslaget innan, nog är det roligaste jag läst på länge. "jag spydde så fort jag fick en paprikabit i munnen" HAHAHAHAA "en riktig sallad, men oljor och skit i" Haaaaahaaaaaahaaaaaaaa.
hahahahaha jag läste också! och på samma sida som min krönika var det en artikel om en advokat som prasslat med kientens fru! oooo konkurrensen i media är stenhård these days.
BRA krönika.
Känner igen mig i allt som du skriver.
Helg, semester, lunch, vad är det?
Begreppet "jobba på helgen" fanns inte, för jag hade med tiden tappat mån-fre-känslan och då fanns inga helger. Ramlade in mindre mail på helgen, så då passade det mig tom. bättre att jobba då.
Jag fattade först när jag skaffade sambo att jag nog aldrig var riktigt ledig. Men även om det är lätt att hitta 50 negg-saker ang. frilansande så kan jag lätt hitta 51 saker som är bra med det också. Så jag gillar det bättre än någon annan anställningsform.
Hoppade nyligen ändå på ett vick som layoutare/grafiker för att testa hur det är att jobba vanligt. Och de älskar mig på jobb. För jag är inte som de andra 8-16.30-folket. Jag jobbar tills det blir färdigt helt enkelt och vägrar gå hem bara för att klockan visar en viss siffra. Och sen går jag hem och jobbar vidare med mitt egna som jag har kvar än... för man vet ju aldrig.
Så nu har jag ett vanligt jobb OCH frilansar på min lediga tid då folk normalt sätt lagar tacos o gluttar på tv.
OJ, märker att jag babblar loss. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta ämne märker jag. Så du har nog rätt, tas upp för lite i media.
Skicka en kommentar